εταιρικο προφιλ

Ξαναχτίζουμε τον Πύργο της Βαβέλ Στη GATE Translations παρέχουμε πελατοκεντρικές γλωσσικές υπηρεσίες. Προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι χωρίς συμβιβασμούς. Άλλωστε, έχουμε φτάσει εδώ, χάρη στην υψηλή ποιότητα, την αποδοτικότητα, τη σωστή εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

Έχοντας υιοθετήσει από την αρχή αυτή τη φιλοσοφία, προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές.

Οι πελάτες μας είναι πολύ σημαντικά πρόσωπα για εμάς. Το ίδιο και οι συνεργάτες μας. Γι'αυτό τους αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια, συνέπεια, σεβασμό και ευγένεια. Κάτι που γίνεται εμφανές από τις ενδιαφέρουσες προσφορές για τους σταθερούς πελάτες μας και τις άριστες συνθήκες εργασίας για τους συνεργάτες μας.

Περισσότερα »

Σκοπός μας είναι η προαγωγή της διαπολιτισμικής επικοινωνίας, αφού ζούμε στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης.

Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι ενθουσιάζονταν με την ιδέα της ενιαίας γλώσσας και αυτό τους έδωσε τη δύναμη να ξεκινήσουν την ανέγερση του πύργου της Βαβέλ. Όταν όμως, ξαφνικά, άρχισαν να μιλούν διαφορετικές γλώσσες και να μην μπορούν να συνεννοηθούν, η ζωή τους έγινε τόσο δύσκολη που δεν μπόρεσαν ποτέ να ολοκληρώσουν αυτό το μεγαλεπίβολο έργο.

Τι πιο όμορφο και σημαντικό από το να μπορούν όλοι να συνεννοούνται μεταξύ τους και να μοιράζονται ήθη, έθιμα, παραδόσεις και πολιτισμό! Εκεί υπεισέρχεται η μετάφραση και συμβάλλει στην παγκόσμια αλληλεπίδραση. Ο κόσμος έρχεται πιο κοντά και ο καθένας έχει τη δυνατότητα να μάθει αυτό που τον ενδιαφέρει από οποιοδήποτε πεδίο ή γνωστικό αντικείμενο, καθώς και να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις ή να μεταδώσει μηνύματα.